Nu vinner vi valet!

Vänsterpartiet Lundby har nu dragit igång 2014 års valrörelse. Detta innebär att du Du kommer se oss på gator och torg runt om i stadsdelen. Stanna gärna till och prata med oss och få svar på dina frågor.Din röst i regionen

Vill du vara med och arbeta för Vänsterpartiet? Följ oss här på hemsidan eller på facebook. Eller varför inte bli medlem? Ju fler vi är desto starkare bli vi. Som medlem har du möjlighet att påverka vår politik.k och att engagera dig!

 Vi ses!

Kommande aktiviteter
 • Kampanjdag med distriktet
  Flygbladsutdelning på temat "modernt arbetsliv"
  Datum: 21 Januari
  Tid 11.30-13.00
  Vänsterfika på café Vi från 11.00 för dem som vill.
 • Medlemsmöte i Röda stugan där vi förbereder oss inför distriktsårskonferensen.

  Datum: 31 Januari
  Tid 18.30 (fika från 18.00)

Vi finns på facebook
Facebook
Gå med i vänstern!
bli_medlem4