Stadsvandring Frihamnen 27 Februari

frihamnen

De flesta har sett i nyhetsrapporteringen om Frihamnens och Frihamnsprojektet, men vad, var och hur ska det byggas egentligen?

Vi har bjudit in Johan Zandin för att genom en stadspromenad guida oss genom frihamnsprojektet och ge oss en bild av byggnadsplanerna i Frihamnen. Johan sitter som Vänsterpartiets representant i Göteborgs byggnadsnämnd, så missa inte denna chans att ställa frågor och få insatta svar utifrån ett vänsterperspektiv!

Glöm inte varma kläder och bekväma skor. Vi möts 12.00 på bron vid Frihamnens spårvagnshållplats. Har du problem med trappor och föredrar alternativ mötespunkt kan du höra av dig till Maria (0763276129) så fixar vi det.

Varmt välkomna!

Kommande aktiviteter
Vi finns på facebook
Facebook
Gå med i vänstern!
bli_medlem4