Medlemsmöte – internfeminism

internfeminism

Veckans medlemsmöte går under temat internfeminism och till mötet har vi bjudit distriktets feministiskt ansvarige Carina Örtgård för att berätta om distriktets tankar om det internfeministiska arbetet.

Före det gemensamma medlemsmötet kommer vi att hålla ett separatistiskt möte. Det separatistiska mötet innebär att de som identifierar sig som män och kvinnor träffas separat för att reflektera över hur det internfeministiska arbetet går i föreningen, för att prata om makttekniker eller genomföra övningar osv.
Som vanligt finns det tid till rapporter från andra förtroendevalda på plats. Välkomna!

Datum: 27 Oktober
Tid : 18.30 (fika 18.00-18.30, separatistiskt möte 18.30-19.00, därefter medlemsmöte)
Plats: Röda stugan (kartor.eniro.se/m/nkQGF)

Kommande aktiviteter
Vi finns på facebook
Facebook
Gå med i vänstern!
bli_medlem4